Opozorilo Piškotki se uporabljajo na tem spletnem mestu za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje. Če nadaljujete, predvidevamo, da se strinjate s prejemanjem piškotkov s te strani. OK

Little black shoes, Black collection

149,00 
AVW001PR

Opis izdelka

MATERIAL

Zunanji del čevlja je narejen iz pravega usnja, notranjost iz pravega usnja, nedrseč podplat pa iz umetnega materiala. Višina pete 7 cm.

UDOBJE

Najpomembnejša značilnost čevljev A.Viryent je udobje, ki ga zagotavljamo s skrbno izbranim kopitom, v katerem združujem 99-letno družinsko tradicijo izdelave čevljev. Vsi čevlji so izdelani iz skrbno izbranega najkvalitetnejšega usnja. Za pravilno prileganje čevlja smo oblikovali tudi polovične številke.

MODNI NASVET

Večno modni salonarji so kot mala črna obleka, ki ne sme manjkati v omari nobene ženske. Lepo se prilegajo h krilu in hlačam, primerni so za poslovni in večerni videz.

 

Stopalo, najpomembnejši del telesa

Elegantnim čevljem vračamo udobje

Vse se začne pri kopitu, ki mora biti pravilno oblikovano, da sledi ergonomiji stopala.

Druga najpomembnejša točka je izbira najkakovostnejšega usnja, saj usnje čez dan vpija vlago iz stopala in se skupaj z stopalom raztegne, zaradi tega je udobje ne more izostati.

Zelo pomembna je ročna izdelava pri ključnih fazah, saj se usnje pri ročnem napenjanju čez kopito ne raztegne do konca, zato so čevlji neprimerno bolj mehki, kot v celoti strojno narejeni čevlji.

Ročna izdelava čevlja zahteva vsaj 40 ur mojstrskega dela, ki mora biti opravljeno precizno in dosledno.

 

 

TE ZANIMA VEČ

Vnesite svoj e-poštni naslov za prejemanje novic.

Powered by Hungryweb.