Opozorilo Piškotki se uporabljajo na tem spletnem mestu za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje. Če nadaljujete, predvidevamo, da se strinjate s prejemanjem piškotkov s te strani. OK

Trendi za pomlad poletje 2018

03/04/2018
@ Imode imode

Zima je je končno (upam) poslovila, zato sem samo za vas pripravila izbor trendov v obutvi letošnje pomladi in poletja.

Spomladi bomo nosili klasične športne copate ali pa večne oksfordke. Modni ostajajo kačji vzorci, prozorni materiali, retro gležnjarji z zavezovanjem spredaj, ter kavbojski škornji. Novost so visoke pete, ki so okrogle, zgoraj tanke, spodaj pa se razširijo kot zvon.

Za poletje me najbolj navdušuje trend sandalov, ki so izdelani iz nešteto število trakcev in paščkov. Paščki obvezno segajo čez gležnje, pa tudi višje, do kolen. Na temo paščkov bodo izredno modni sandali z vrvicami, ki se okrog gležnja zavezujejo v velike pentlje. Modni bodo tako paščki z vrtoglavimi petami, kot tudi popolnoma brez petk.

Trend, ki ga nekako ne razumem, je nošenje pisanih nogavic poleg sandalov.

Še vedno bodo modne ravne, visoke platforme, na drugi strani pa ostajajo modne ”kitten” petke. To so ošiljene petke, ki so visoke med 3,5 cm in 5 cm, in bodo še vedno modne na zaprtih salonarjih, ter sandalih z zaprto ošiljeno konico z zadaj odprto peto.

To sezono ne bo šlo brez bleščic in svetlečih okraskov. Večji bodo, bolj modni boste. Modni bodo tudi kovinski ”punk” okrasi, perje, ter hit sezone rese, resice.

Top barvi obutve to poletje sta rumena in roza.

Lep pozdravček,

Alja

TE ZANIMA VEČ

Vnesite svoj e-poštni naslov za prejemanje novic.

Powered by Hungryweb.