Opozorilo Piškotki se uporabljajo na tem spletnem mestu za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje. Če nadaljujete, predvidevamo, da se strinjate s prejemanjem piškotkov s te strani. OK

Nasveti za pakiranje čevljev pred potovanjem

16/12/2017
@ Alja Viryent

Odhajate na potovanje?

Vam pri pakiranju problem delajo čevlji?

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste imeli vso prtljago spakirano do zadnjega kotička potovalke in ste bili malo pred tem, da zaprete zadrgo, ko ste ugotovili, da ste v njo pozabili dodati čevlje?

Dodati čevlje v polno potovalko pa le ni tako enostavno, kajne? Pakiranje čevljev je gotovo eno izmed problematičnih opravil pred potovanjem. Čevlji namreč zavzamejo veliko prostora v prtljagi, saj so po navadi veliki in težki.

Za vas sem pripravila par nasvetov, ki vam bodo pomagali pri pakiranju čevljev v kovček zadnji trenutek.

1. Držite se pravila treh

Ob potovanju na novo destinacijo s seboj vzemite le tri pare čevljev. Potrebujete nekaj izbire, vendar ne preveč. Ob izbiranju čevljev pomislite na več faktorjev, ki naj vplivajo na vašo odločitev: vreme, aktivnosti in obleke, ki ste jih spakirali.

2. Uporabljajte vrečke za čevlje

Med potovanje zagotove ne želite umazati svoje obleke z madeži od čevljev. Le zato uporabljajte vrečke za čevlje ali pa vrečke z zadrgo. Ob pakiranju obrnite visoke pete eno proti drugi in s tem prihranite prostor ter pazite, da čevljev ne obtežujete ali stiskate preveč, saj jim lahko s tem spremenite obliko.

3. Obujte najtežje čevlje, če je le mogoče

Dodatna obtežitev v primeru potovanja z letalom pomeni dodatne stroške. V primeru, da ne želite preseči dovoljene teže prtljage, obujte najtežje čevlje. Namesto, da zimske škornje ob potovanju iz toplega v hladno okolje stlačite v kovček, jih nosite med tranzitom. Letališča in terminali imajo po navadi že tako ali tako preveč možno prižgano klimo.

4. Uporabite prostor znotraj čevljev

Ne zanemarite majhnih prostor znotraj čevljev, ki so popolni za shranjevanje občutljivih predmetov kot je nakit. V njih pa lahko pospravite tudi zvite nogavice in pasove.

Pakiranje je lahko zahtevno opravilo predvsem, ko je potrebno spakirati s seboj manj stvari. Teh nekaj nasvetov vam bo pomagalo spakirati manj in bolj praktično, ter še vedno modno. wink

xo Alja

TE ZANIMA VEČ

Vnesite svoj e-poštni naslov za prejemanje novic.

Powered by Hungryweb.