Opozorilo Piškotki se uporabljajo na tem spletnem mestu za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje. Če nadaljujete, predvidevamo, da se strinjate s prejemanjem piškotkov s te strani. OK

Najdražji čevlji na svetu

29/10/2017
@ Alja Viryent

Rek pravi, da so diamanti najboljši ženski prijatelj, če temu dodamo še čevlje dobimo najverjetneje popolno kombinacijo za marsikatero pripadnico ženskega spola. Žal pa se za te čevlje še ni našel kavalir, ki bi bil pripravljen odšteti vrtoglavih 2,6 milijona evrov.

Na 2,6 milijona evrov so ocenjeni elegantni ženski čevlji, ki so posuti s 4.600 rubini in 50-karatnimi diamanti. Čevlji, ki jim lahko rečemo kar umetnina je leta 1989 ob 50-letnici klasičnega filma Čarovnik iz Oza oblikoval Ronald Winston, sin slavnega ameriškega draguljarja Harryja Winstona.

Za samo vgrajevanje dragih kamnov so potrebovali polna dva meseca. Dragi čevlji so sicer kopija mnogo cenejših čevljev, ki jih je v filmu nosila Judy Garland. Ob predstavitvi rdečih čeveljcev pa je omenjena dama imela čast, da je edina stopila v najdražje čevlje na svetu.

TE ZANIMA VEČ

Vnesite svoj e-poštni naslov za prejemanje novic.

Powered by Hungryweb.