Opozorilo Piškotki se uporabljajo na tem spletnem mestu za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje. Če nadaljujete, predvidevamo, da se strinjate s prejemanjem piškotkov s te strani. OK

Mami, moja fatalna ženska

31/08/2017
@ Imode imode

Zame je fatalna vsaka ženska, ki si upa slediti svojim sanjam, svojemu srcu, svojemu jazu. Imeti mora to moč, da si upa delati stvari, ki si jih katera druga ne bi upala. Nič koliko žensk, je naredilo pomembne korake v svojem življenju, korake ki so spremenili naš svet, pa jih nihče ne vidi. Morda niti same nočejo biti izpostavljene, pa vendar menim, da si zaslužijo vsaj ”Hvala”.

Moja no.1 fatalna ženska, je moja mami.

Po vseh družbenih normah in po tem ”..kaj ja prav” in ”..kaj se spodobi”, je naredila zame najpogumnejši korak v svojem življenju, ne da bi se spraševala, če jo je kaj strah in ”..kaj bo pa potem”. Ko sem bila stara 11 let, je spakirala dva kovčka, v naročje vzela mojega mlajšega brata in se čez noč odselila od mojega očeta, saj je bilo življenje z njim hudo trpljenje. In v tistih časih, še ni obstajal zakon o prepovedi približevanja, tako da je bilo življenje po tem, precej zastrašujoče. Ona je tista, ki je pripomogla k tem, da danes ta zakon obstaja in da so ženske s tem bolj zaščitene in varne.

S tem korakom je meni pokazala, kaj pomeni fatalno. Pogumno, usodno…Mami hvala, ti si mi pokazala kaj pomeni pogum, kaj pomeni iti do konca, kaj pomeni vztrajati, tudi če je hudo. Pokazala si mi, da se za pogumom skriva življenje.
Danes sem jaz nominirana za Femme fatale 2017. Hvaležna in ponosna sem na to. Hvala za vsak vaš glas, ki mi bo dal še več poguma, da bom še naprej delala pogumne korake v svojem življenju.
Glasujete lahko večkrat preko povezave http://odkrito.si/revija/avenija .
Hvala <3

TE ZANIMA VEČ

Vnesite svoj e-poštni naslov za prejemanje novic.

Powered by Hungryweb.