Opozorilo Piškotki se uporabljajo na tem spletnem mestu za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje. Če nadaljujete, predvidevamo, da se strinjate s prejemanjem piškotkov s te strani. OK

Ko sem obula Bena Afflecka

07/04/2018
@ Imode imode

Sama sem mnenja, da ko hodiš po svoji poti sanj, ko verjameš vase, se začnejo dogajati nore stvari. Kot bi vesolje stopilo na tvojo stran in ti v življenje prineslo ljudi, ki ti pomagajo na tvoji poti.

In tako se je zgodilo, ko je v moje življenje prišel Ben Affleck.

Bilo je v času, ko sem skreirala unikatno kolekcijo čevljev z idrijsko čipko. Ben Affleck je prišel v Slovenija na povabilo podjetja Diners Club Slovenija. Kot častni gost je Ben Affleck je od Diners Cluba Slovenija na prireditvi v trajno last prejel prestižno darilo, čevlje s črno idrijsko čipko.

Čevlje sem oblikovala posebej zanj, izdelani pa so bili po njegovih merah, ki so mi jih predhodno sporočili iz njegovega kabineta. Čevlje sem mu predala na odru prireditve in so mu bili kot uliti. Bil je navdušen, saj nosi številko 48 in težko najde lepe čevlje zase. Imela sem to čast, da sem se družila z njim in ugotovila, da je preprost človek, čisto nič zvezdniški.

Hvaležna sem za to izkušnjo in vem, da me na moji podjetniški poti čaka še veliko takih.

Pozdravček,

Alja

TE ZANIMA VEČ

Vnesite svoj e-poštni naslov za prejemanje novic.

Powered by Hungryweb.